Choď na obsah Choď na menu
 


Pridal som sem niekoľko menších ale za to užitočnejších programov pre vaše PC.

 

Rozbaľovať WinRAR-om verzie 5.01 a vyššej

Archívy ktoré sú zaheslované majú heslo: majsus5771

 

Acronis Disk Director 12.0.3270

Acronis Disk Director 12 je nástroj pre komplexnú správu pevných diskov. Tento produkt umožňuje vytvoriť, odstrániť, zväčšiť, zmenšiť diskové oddiely bez straty dát. Acronis Disk Director 12 podporuje Windows7, Windows8, Windows10, dynamické disky a disky typu GPT.

 

Acronis True Image 2016 19.0 Build 6569

Acronis True Image umožňuje zálohovať celý počítač vrátane operačného systému, aplikácií, nastavení a všetkých dát. Zálohy môžete vytvárať do miestnych úložísk a aj do cloudu. Kedykoľvek môžete obnoviť počítač do pôvodného stavu.

 

ArtIcons Pro 5.49

ArtIcons je moderný program na tvorbu a úpravu ikôn pre Windows. Umožňuje profesionálne aj amatérsky vytvárať a editovať ikony a spravovať ikony súborov a knižníc.

 

Ashampoo Photo Commander 16.1.1

 Ashampoo Photo Commander je ideálnym spoločníkom pre všetky procesy týkajúce sa vašich digitálnych fotografií. Miniatúrne zobrazenie v užívateľskom rozhraní vám umožní získať prehľad vo svojich zbierkach fotografií. Samozrejme že môžete tiež radiť snímky podľa dátumu a času, alebo môžete filtrovať fotografie podľa rôznych kritérií.
Nielen obrázky, ale aj audio a video zbierky sú prehľadne zobrazené. Dávkové spracovanie umožňuje vybrať niekoľko snímkov pre editáciu, napr. previesť do iného formátu.
Ashampoo Photo Commander tiež ponúka niekoľko skvelých funkcií, ako prezentovať svoje fotografie. Vytvorte napríklad slideshow, alebo album HTML, koláže, pohľadnice alebo kalendáre.
Okrem toho, Ashampoo Photo Commander umožňuje skenovanie obrázkov, tlač fotografií, snímanie plochy, posielanie obrázkov e-mailom a taktiež vypálenie obrázkov na disk.

 

Ashampoo WinOptimizer 17.00.24

Program nájde nadbytočné súbory, čistí vaše registre, knižnice, zisťuje voľné miesto na vašom harddisku a optimalizuje výkon Windows. Zabraňuje zbytočnému prepĺňaniu vášho harddisku nepotrebnými súbormi, ktoré po sebe Windows nevie zmazať. Program je rýchly spoľahlivý a veľmi ľahko pochopiteľný. Nezmaže nič bez vášho potvrdenia!

 

Ashampoo Burning Studio 20.0.4.1

 Ashampoo Burning Studio je veľmi zaujímavou konkurenciou, známejších produktov ako je napr. Nero. Odlišuje sa hlavne výrazne menšou inštaláciou a absenciou zbytočných multimediálnych programov a doplnkov, takže sa môžete sústrediť len na napaľovanie CD, DVD a BluRay diskov!

 

Atomic Time Synchronizer 9.1.2.912

Atomic Time Synchronizer je užitočný a šikovný nástroj na presnosť vašich PC hodín.

 

AutoMapa 6.19.0.2712 EU (1602)

Veľmi kvalitný navigačný software AutoMapa s možnosťou GPS, ako aj s klasickou, veľmi detailnou auto mapou.

 
 
 

Autoškola SK 2013

Autoškola Vám pomôže osvojiť si nové pravidlá cestnej premávky platné od 1. februára 2009 vrátane novelizácií s účinnosťou od 1. novembra 2011 , 1. júla 2012 a 19. Januára 2013, nové dopravné značky ako aj základy správania sa aj v najzložitejších dopravných situáciách. Záverečné testy sú konfigurované na základe ostrých testov používaných pri záverečných skúškach z pravidiel cestnej premávky. Novinkou sú novo-ozvučené prekreslené animované dopravné situácie, extra dopravné situácie, podrobne ilustrované pravidlá cestnej premávky, ilustrovaná teória vedenia vozidla, zásady bezpečnej jazdy, rozšírená konštrukcia motorového vozidla a časť ako zvládnuť autocvičisko.

 

BusinessCards MX 5 ML + Serial

Program BusinessCards MX je na tvobu a navrhovanie vizitek. S týmto programom jednoducho a rýchlo navrhnete a vytlačíte profesionálne vizitky. Rozhranie programu je navrhnuté takým spôsobom, aby ani začiatočník nemal s obsluhou programu problémy.V programe máte prístup k cca 750 vzorovým šablónam vizitiek. Od verzie 4.01 je už priamo po nainštalovaní v programe oficiálne moja slovenčina.

 

Cestovné poriadky 2019

Cestovné poriadky pre vlaky a autobusy na rok 2019

(aktualizácia 10.10.2019).

Verzia obsahuje tieto CP:
Autobusy SR (2019)
 Autobusy ČR (
2019)
Lietadlá SR
MHD Banská Bystrica
MHD Bratislava
MHD Košice
MHD Nitra
MHD Trnava
MHD Žilina
 Vlaky Slovensko (2019)
 Vlaky Európa (2019)

 

Converber 3.10

 Veľkosťou malý ale vlastnosťami veľký pomocník pri prevode veľkého množstva veličín.

 

CorelDRAW Graphics Suite X6 CZ

 Pomocou tohoto komplexného súboru grafických nástrojov sa môžete pustiť do celého radu projektov, od vytvárania loga a grafiky pre webové stránky po viacstránkové marketingové brožúry alebo pútavé reklamné tabule.
 Počnúc novým vektorovým trasovaním rastrov v nástroji Corel Power TRACE, novými funkciami pre úpravu fotografií v nástroji PHOTO-PAINT, novými výukovými nástrojmi v celej sade a vylepšeniami, pokiaľ ide o ilustrácie a rozvrhnutie stránky, kombinuje táto sada návrhárske funkcie a ľahké použitie pri cenovej dostupnosti, ktorej sa nevyrovná žiadny iný grafický software.

 

CorelDRAW Graphics Suite X7 CZ

 

JetAudio

Je to komplexný program pre prácu s videom a aj so zvukom. Umožňuje prehrať všetky hlavné formáty súborov a diskov vrátane WAV, MP3, mp3PRO, OGG, WMA, MPG, AVI, WMV, MIDI, RM, video a audio CD, grabovať zvuk aj obraz a ten ukladať v rôznych formátoch a povoľuje aj prevod z jedneho formátu do druhého.

Cowon JetAudio 8.0.17.2010 Plus VX + Slovenčina

 

Cowon JetAudio 8.1.4.303 Plus VX + Slovenčina

 

Cowon JetAudio 8.1.5.10314 Plus + Slovenčina

 

DeskCalc Pro 8.0.8

Kalkulačka s rozšírenými možnosťami, dokonca aj s možnosťou tlačenia výpočtov.

 

DKLang Translation Editor 3.0 + Slovenčina

Ide o bezplatný nástroj pre vytváranie a editáciu DKLang balíkov pomocou tejto aplikácie na preklady. Preklad pomocou slovníka (tzv. Preklad Repository).

 

IObit Driver Booster Pro 7.0.2.436

 Aktualizácia ovládačov je zvyčajne prvým krokom, aby sa zabránilo zlyhaniu hardvéru, nestabilite systému a skrytých chýb zabezpečenia. Ak chcete aktualizovať ovládače pravidelne a zlepšiť celkový výkon počítača, pomocou tohoto programu to dosiahnete. Samozrejmosťou je aj zálohovanie ovládačov.

 

Glary Utilities PRO

Glary Utilities ponúka početné, výkonné a ľahko ovládateľné systémové nástroje a utility pre opravu, zrýchlenie, udržbu a ochranu vášho počítača. Samozrejmosťou je aj podpora OS Vista, Seven a Win 8.

Glary Utilities PRO 5.128.0.153 + Serial

 

ImgBurn 2.5.8.0 + Slovenčina

ImgBurn je jednoduchý ale kvalitný software pre napaľovanie CD / DVD / HD DVD / Blu-ray diskov a je hlavne zdarma. Podporuje širokú škálu formátov image súborov, vrátane BIN, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG a PDI.

 

E.M. Total Video Converter

Total Video Converter je prepracovaný nástroj pre konverzie videa a audia. Všetky konverzie sú vykonávané pomocou interných algoritmov, preto prebiehajú veľmi rýchlo.

 E.M. Total Video Converter HD 3.71.100812 +Keygen + Slovenčina

 

WinRAR 5.71 Final (x86/x64) SK

 WinRAR je špičkovým archivačným programom pre všetky 32-bitové aj 64-bitové verzie operačného systému Microsoft Windows.

 

Xilisoft Video Converter Ultimate 7

Je silný a univerzálny AVI MPEG konvertor. Video konvertor môže previesť video súbory medzi takmer všetkými populárnymi video formátmi ako sú WMV do AVI, WMV do MPEG. Xilisoft Video Converter tiež podporuje prevod video súborov medzi DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, AVI, MPEG, WMV, 3GP, atď. Vybrať môžete aj video a zvukový kodek a nastaviť výstupné parametre. 

Xilisoft Video Converter Ultimate 7.8.8.20150402

 

Xilisoft DVD Ripper Ultimate 7

Program Xilisoft DVD Ripper Ultimate 7 je výkonný a ľahko použiteľný software pre ripovanie DVD so schopnosťami ripovať DVD takmer do všetkých video a zvukových formátov.

Xilisoft DVD Ripper Ultimate 7.8.8.20150402

 

BrowserBackup 9.0.0.0 + slovenčina

BrowserBackup je malý program na vynikajúce zálohovanie internetových prehliadačov.

 

Total Commander 9.22a

Program Total Commander patrí medzi najrozšírenejšie súborové manažéry. Obsahuje množstvo funkcií. Medzi najdôležitejšie patrí tabuľkové zobrazovanie pre jednotlivé okná, kvalitné vyhľadávanie, výborná práca s mnohými formátmi archívov, podpora mnohých jazykov, zobrazovanie náhľadov obrázkov a mnohé ďalšie. Total Commander obsahuje výkonný FTP klient. Celý program je možné dopĺňať o mnohé pluginy.

 

PNotes 9.3.0 + Slovenčina

PNotes patrí medzi projekty, ktoré si dali za cieľ nahradiť papierové žlté lístočky (prilepované na monitor či počítač) za ich virtuálnu podobu. Lístky si budeme ukladať priamo na pracovnú plochu Windows. Pomocník nemá takmer žiadne nároky na náš systém a podporuje aj najnovšie platformy vrátane Windows 7.

 

PNotes.NET 3.1.0.3

 Predchodcom PNotes.NET bol PNotes. PNotes.NET patrí medzi projekty, ktoré si dali za cieľ nahradiť papierové žlté lístočky (prilepované na monitor či počítač) za ich virtuálnu podobu. Lístky si budeme ukladať priamo na pracovnú plochu Windows. Pomocník nemá takmer žiadne nároky na náš systém a podporuje aj najnovšie platformy vrátane Windows 7, Windows 8 a Windows 8.1. Podporuje napríklad tieto možnosti: Formátovanie, meniť vzhľady, plánovanie, ochranu heslom, dokovanie, vyhľadávanie, priehľadnosť, odosielať poznámky e-mailom a ďaľšie. PNotes.NET je písaný v C# a vyžaduje .NET Framework 4 a Microsoft Visual C+ + 10.

 

PC Translator 2010 + Languare Teacher (SK)

Je skutočne najväčší slovenský slovník. Vyvíja sa viac ako 19 rokov a má zapracované praktické požiadavky desaťtisícov používateľov. Preto sa vyznačuje mimoriadne efektívnou obsluhou, pri zachovaní prehľadnosti a jednoduchosti. Slovník obsahuje všeobecnú aj odbornú slovnú zásobou (najmä angličtina a nemčina). Má bezkonkurečné možnosti vyhľadávania slov. Hľadá slová s podobným významom, slová vo vnútri hesiel, výber slov z celej zásoby alebo podľa typu slova (počítačové, chemické, elektrotechnické, ekonomické, ... atď.). Language teacher obsahuje výučbu šiestich jazykov. Angličtina, nemčina, ruština, francúzština, španielčina a taliančina. Výučba angličtiny a nemčiny má spracovaných až osem výučbových častí (modulov).

 

PC Translator 2012 (CZ)

 

PC Translator 2014 (CZ)

 

P S Č

Program pre zobrazovanie poštových smerovacích čísiel v Slovenskej a Českej republike.

 

K-Lite Mega Codec Pack 15.2.0

K-Lite Codec Pack je kolekcia filtrov DirectShow, VFW / ACM kodekov a nástrojov. Kodeky a DirectShow filtre sú potrebné pre enkódovanie a dekódovanie audio a video formátov. K-Lite Codec Pack je navrhnutý ako užívateľské riešenie pre prehrávanie všetkých vašich audio a video súborov. S K-Lite Codec Pack by ste mali byť schopní prehrať všetky populárne audio a video formáty, a dokonca aj niekoľko menej bežných formátov.

 

Foxit Reader 9.7.0.29455 + slovenčina a čeština

Foxit Reader je bezplatný prehliadač PDF dokumentov, s neuveriteľne malou veľkosťou. Je rýchlo spustiteľný a má bohatú sadu funkcií. Jeho základnou funkciou je kompatibilita s PDF Standard 1.7.

 

FreeRapid Downloader 0.9u4

Free/fontRapid Downloader je užitočný nástroj pre pohodlné sťahovanie súborov bez čakania z obľúbeného servera Rapidshare a iných podobných serverov. Uživateľ zadá iba odkazy na požadované súbory a FreeRapid Downloader zariadi všetko ostatné za vás. Už žiadne neprí jemné čakanie na povolenie sťahovania súboru. Program nie je treba inštalovať. Program funguje aj na Linuxe či MacOS.

 

Doplnky k OS Windows

Pridal som sem niekoľko druhov kurzorov, miniaplikácií pre Windows Vista, Windows 7, Windows 8, pár veľmi pekných šetričov obrazovky a veľké množstvo písma (fonty).

Miniaplikácie

 

Kurzory

 

Písma

 

Šetriče

3D Realistic Fireplace 3.9.2.5

 

3D walking spider

 

Desktop Flag 3D 1.12

 

DigiFish Aqua Real 2 1.04a

 

Dream Aquarium 1.29

 

Fireplace 3D 3.0.11

 

Marine Aquarium 3.5.9

 

Sim Aquarium 3.8 Build 61

 

SereneScreen Marine Aquarium 3.3.6041

 

Windows 10 SK (x86 a x64)

Originálne ISO operačného systému Windows 10. Tento operačný systém je kompatibilný s hardvérom, softvérom a perifernými zariadeniami, ktoré už vlastníte.

 
 

Microsoft Office 2016 Professional Plus SK (x86 a x64)

 Microsoft Office Professional Plus 2016 poskytuje širokú škálu nových, efektívnejších spôsobov práce na viacerých miestach – či už používajú počítač, telefón typu Smartphone alebo webový prehľadávač.
Balík Office Professional Plus 2016 s kompletným radom známych intuitívnych nástrojov ponúka používateľské aktualizácie programov Excel, PowerPoint, Word a Outlook či nové možnosti integrácie servera, ktoré každému zjednodušujú sledovanie, vykazovanie a zdieľanie dôležitých informácií.
Prístup takmer vždy a všade. S balíkom Office Professional Plus 2016 môžu upravovať a kontrolovať dokumenty prakticky všade, kde možno používať počítač, telefón typu Smartphone alebo webový prehľadávač – s istotou, že ich zmeny sa zobrazia presne podľa plánu.

 

Linux Slax Slovak 7.0.8 (x86 a x64)

SLAX je bootovateľné "Live CD" s operačným systémom Linux. Beží priamo z CD média bez nutnosti inštalácie na pevný disk. Táto distribúcia Linuxu je založená na Slackware Linuxu a je možné ho stiahnuť ako ISO. SLAX je k dispozícii ako ISO obraz CD media. Jeho veľkosť je pod 200MB, takže sa vojde aj na malé 8cm miniCD médium či na Flash disk.

 

Alcohol 120% 2.0.3.9326 Retail Multilanguage

 Alcohol 120% je výkonný emulátor CD a DVD, dokáže emulovať až 31 virtuálnych CD a DVD. Program zvláda aj vypaľovanie image súborov Vašich diskov + emulácia až 31 virtuálnych CD a DVD.

 

 

TOPlist      IP            Odkaz na e-mail